Diada de Sant Jordi a Santa Eugènia de Berga

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:00

El proper divendres 23 d’abril arriba la festa del dia del llibre i la rosa, símbols de la cultura i l'amor; una bona jornada per reivindicar la cultura catalana.

A Santa Eugènia de Berga, malgrat la situació sanitària, no volíem deixar passar la diada sense poder gaudir d’alguna activitat festiva. Des de l’Ajuntament s’ha preparat un “Escape Room Portàtil” i un concert.  Ambdues activitats es celebraran a la Plaça Major, amb totes les mesures de protecció Covid-19.

A les 5 de la tarda, la companyia Jos Espectacles, ens muntarà un Express Escape Buble. Una experiència teatralitzada única a Catalunya, inspirada en els clàssics jocs d’escape room. On amb la col·laboració de tres actors, els participants hauran de resoldre l'enigma i escapar de la maledicció, tot això dins d'una bombolla gegant. L’activitat es durà a terme en grups familiars (màxim 6 persones) i amb mesures de protecció COVID.

A partir de les 8 del vespre tindrà lloc el concert d’Els Klàssics. Un nou grup de música de la comarca format pel cantant Jofre Bardolet, el guitarrista Pere Casulleras, el baixista Ferran Gallart,  el bateria Roger Simón i el productor Joan Casulleras.

Jofre Bardolet i Joan Casulleras van començar a escriure cançons i van anar engrescant altres amics. D’aquí neix Els Klàssics. Un grup jove amb una alta formació musical i amb un futur molt prometedor.

El concert és amb aforament limitat, respectant les distàncies i ús obligatori de masacareta.

Al vídeo adjunt potser coneixeu algú del poble.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 12:12