Llar d'infants Ralet-ralet

Servei que s'encarrega d'impartir el primer cicle d'educació infantil d'entre 0 a 3 anys. 

Des de sempre, a la nostra escola, hem apostat per un mètode educatiu propi a partir del que cerquem, aprenem i creiem com a educadores. Un mètode on hi tenen cabuda idees de grans pedagogs com Montessori, Pikler, Acouturier,.. On s’afavoreix el desenvolupament integral de l’infant amb un aprenentatge transversal i on l’educació emocional i el respecte a l’infant és primordial.

Som escola inclusiva, sempre ho hem estat i  no entra en els nostres esquemes un plantejament diferent. Cada nen és únic i cadascun té unes inquietuds i uns ritmes d’aprenentatge diferents.

Els espais, els temps i les activitats s’organitzen en funció de les necessitats reals dels infants. Intentem crear una atmosfera de calma on l’espai sigui un element educatiu més.

Tenim un entorn privilegiat amb un pati de sorra i una extensa zona verda on els nens i nenes poden gaudir de la natura i aprendre a cuidar l’hort.  Intentem sensibilitzar als infants amb el consum responsable de materials i recursos i en adquirir hàbits basats en l’educació per la sostenibilitat i el respecte al nostre planeta.

Potenciem el joc i la lliure experimentació com a  base per la construcció del coneixement i creixement de l’infant.

L’observació dels infants per a nosaltres és una eina fonamental.

Hi ha un bon vincle afectiu amb les famílies i en potenciem la participació directa.

La nostra feina l’entenem dins una xarxa municipal on la relació amb la resta és imprescindible. La brigada ens ajuda a que els nens aprenguin a fer créixer i cuidar l’hort, ens cuiden l’escola, els avis ens visiten i es crea un caliu especial on grans i petits en sortim beneficiats, hi ha un contacte estret amb l’escola pública i cada curs els nens de P2 hi passen un matí,...

Cal dir també que sempre hem cregut molt important tenir una cuina pròpia. La cuinera és també una persona fonamental en el nostre equip.

Gairebé tots els productes que consumim són de proximitat i de temporada. Apostem pel comerç local. Els productes frescos (carn, embotits,ous,...) ens els porten diàriament. Fem menús adaptats a les intoleràncies i al.lèrgies que puguin tenir els infants.  En definitiva mirem que els vostres petits gaudeixin i tinguin uns bons hàbits alimentaris.

Entra al nostre instagram

 

 

És un servei obligatori:

No

Llar d'Infants Ralet-Ralet

C/ Lleida, 22 - 08507 Sant Eugènia de Berga - Barcelona
Telèfon: 938855752
Lloc web: ebmralet-raletseb.cat/
Darrera actualització: 28.02.2023 | 17:23