Arriba la Festa Major!

Dissabte, 28 d'agost de 2021 a les 00:00

Dimecres vinent, arrenquen dies de festa i alegria a Santa Eugènia de Berga. Aquest any la Festa Major, volem gaudir-la més que mai, després que l’any passat es van haver de cancel·lar alguns dels actes més esperats. Recuperarem la “Defensa els colors del teu barri”,  el “Sever led rapos (Sopar del revés)”o l’obra de teatre a càrrec d’ASCURSEB, entre altres propostes.

El programa d’actes d’enguany està subjecte a possibles variacions, en funció de les restriccions per la COVID-19, que siguin vigents en el moment de la festa major. Tots els actes i activitats respectaran les mesures establertes pel PROCICAT i les autoritats sanitàries.

El tret de sortida de la Festa Major de Santa Eugènia de Berga el donarà la penjada de banderoles el dimecres dia 1 de setembre, que definirà el color de cada barri del poble. A les 7 de la tarda, arriba una de les novetats d’aquest any: una cronobike. Dijous és el torn del sever led rapos (sopar del revés), un dels actes més esperats, ja que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia.

El divendres és el dia que més canvis s’han fet respecte al programa inicial. Segons la normativa de restriccions actuals, No es podran fer la cercavila dels catalanets ni la Rua de CarnaSeb. Tampoc es podrà dur a terme el correfoc que se substituirà per un castell de focs que es realitzarà a l’antic camp de futbol Vell. Tancarem la nit amb el concert d’ “Els Imbècils”.

El dissabte, els protagonistes seran l’esport i la música. Les finals del torneig de pàdel i la defensa dels colors del teu barri, jocs per grups per totes les edats, encetaran la jornada. Al migdia, un dinar de barrets a càrrec del MOVI.  A la Tarda, pels menuts de casa un espectacle infantil a la zona esportiva. Tot seguit, sopar popular  i presentació dels nous pubills, serà el preludi del monòleg a càrrec de Xevi Font,  concert de Rocktambuls + P.D.

Diumenge al matí, a la Plaça Major, hi haurà diverses activitats per gaudir en família i missa de Festa Major. A la tarda cafè concert amb l’orquestra Venus, partit de futbol, sardanes, acte benèfic i ball de gala.

Dilluns, dia 6, el protagonisme serà pels més menuts: xocolatada, inflables i escuma... a la tarda espectacle infantil amb “Mr. Alret”, un comediant malabarista, manipulador d'objectes, equilibrista i acordionista de professió. És un personatge excèntric que ens transportarà al seu univers de màgia, humor i fantasia.  Tampoc faltarà el ball al Casal d’Avis. Tancarà els actes de Festa Major l’ASCURSEB, amb l’obra de teatre de Festa Major, “La visita que no va trucar el timbre”, obra de Joaquim Calvo. Aquesta obra es podrà veure també el diumenge dia 12 de setembre.

Durant els dies de Festa major, us animem a participar en el concurs de fotografia a Instagram amb les etiquetes #fmseb2021 i #centrecivicseb. Podeu consultar les bases en el programa adjunt.

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les persones, empreses i entitats que col·laboren i ens ajuden en la seva organització i us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major.

En els documents adjunts podeu consultar el programa de la Festa Major amb totes les activitats. (Alerta als canvis)

Darrera actualització: 31.08.2021 | 13:37