Gala del IV Concurs de Poesia i Narrativa curta "La Sagrera"

El passat divendres 22 d'abril, va tenir lloc la gala del IV concurs de poesia i narrativa curta "La Sagrera". El tret de sortida el va donar Marc Serra, encandilant-nos amb la sonoritat del piano. Seguidament, es va fer un recital dels treballs premiats l'any anterior. Iris Fàbrega, d'una banda, va recitar, amb acompanyament del piano, el poema guanyador; per altra banda, la canalla del grup de teatre de Santa Eugènia de Berga, van fer una petita teatralització d'un fragment de l'obra guanyadora de l'any passat.

A continuació, un dels membres del jurat del concurs, Carme Vilaró (directora i mestra de l' Escola Jacint Verdaguer), va fer una valoració del concurs i dels guanyadors escollits. Després de l'entrega de premis, vam poder acabar de gaudir de la gala amb l'audició de diverses peces musicals per a piano.

Felicitar a la comissió organitzadora del concurs, a la regidora de Cutura, Iris Fàbrega, i a la resta de col.laboradors, membres del jurat, i a l'Associació Cultural i Recreativa ASCUR-SEB de Santa Eugènia de Berga que han engalanat aquest certamen d'una bellesa indescriptible.