Turisme

Santa Eugènia de Berga és un poble situat a la comarca d'Osona, al centre de la Plana de Vic, al sud-est de la capital comarcal i al costat del riu Gurri. És conegut per la seva bellesa natural i per les muntanyes, rius i boscos, que ofereixen una gran quantitat d'activitats a l'aire lliure, com ara senderisme o el ciclisme.

El poble compta amb una interessant història i patrimoni cultural, com l'església de Santa Eugènia, una construcció del segle XI que destaca per la façana impressionant i la portalada principal que es troba a ponent.

A més, Santa Eugènia de Berga és un lloc ideal per gaudir de la gastronomia local, amb productes frescos i de qualitat que es poden tastar als seus restaurants. El poble compta amb una qualitat d'oferta d'allotjament, des d'hotels fins a cases rurals, que permeten als turistes gaudir de la natura i la tranquil·litat d'aquest lloc.

En resum, Santa Eugènia de Berga és una destinació ideal per a aquelles persones que busquen gaudir de la natura, la tranquil·litat i la gastronomia, així com per a aquells que volen conèixer la història i la cultura d'aquesta regió de la comarca d'Osona.

Imatges

Darrera actualització: 13.01.2023 | 12:32