Hotel Arumí

Benvingut a l'Hotel Arumí, un lloc de somni per a aquells que busquen una estada còmoda i relaxant


Oferim una àmplia varietat d'opcions d'allotjament, des d'habitacions dobles fins a àmplies suites amb terrasses privades. Cada habitació està equipada amb totes les comoditats necessàries per garantir una estada agradable.

A més de les nostres habitacions i suites, també oferim un restaurant gastronòmic amb cuina selecta i de temporada. Els nostres xefs fan servir els ingredients més frescos i d'alta qualitat per crear plats deliciosos i sofisticats. Oferim una gran varietat d'opcions, des de plats tradicionals fins a innovacions culinàries.

Al nostre hotel, la satisfacció del client és la nostra principal prioritat. Comptem amb un equip de professionals altament capacitats per atendre les necessitats dels nostres hostes i assegurar-nos que la vostra estada sigui el més agradable possible.

El nostre hotel està situat davant d'una zona verda amb un parc infantil per als més petits, fet que el converteix en un lloc ideal per a famílies amb nens. A més, disposem d'una zona d'aparcament gratuïta per als hostes de l'hotel, cosa que significa que no us heu de preocupar de trobar un lloc per estacionar el vostre vehicle durant la vostra estada amb nosaltres.

L'Hotel Arumí ofereix una àmplia varietat d'opcions d'allotjament, des d'habitacions dobles fins a àmplies suites amb terrasses privades, un restaurant gastronòmic amb cuina selecta i de temporada, un equip de professionals per atendre les necessitats dels nostres clients, una zona verda amb parc infantil i zona d'aparcament gratuït. Estem segurs que gaudireu de la vostra estada amb nosaltres i esperem donar-vos la benvinguda aviat.

  • Ctra. d'Arbúcies, nº 1-3-5
  • 08507 Santa Eugènia de Berga (Barcelona)
  • hotel@hotelarumi.com
  • +34 93 889 53 32
Darrera actualització: 17.01.2023 | 11:20
Darrera actualització: 17.01.2023 | 11:20