Plans, campanyes i programes

 • Protocol Protocol d'actuació davant l'assetjament en l'àmbit laboral 29/11/2022

  El Protocol per a la prevenció, detecció i abordatge de l’assetjament moral, sexual i per raó de sexe/gènere és un instrument clau per garantir, concretar i fer efectiva l’empara dels drets fonamentals i l’obligació de protecció de la salut i de la igualtat de les persones treballadores. És per això que l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga es compromet a regular, mitjançant aquest Protocol, la problemàtica de l'assetjament en el treball, establint, així, un mètode que s'apliqui, tant per prevenir a través de la formació, la responsabilitat i la informació, com per solucionar les reclamacions relatives a l'assetjament, amb les garanties oportunes i d’acord amb les normes constitucionals, laborals i les declaracions relatives als principis i drets fonamentals en el treball.

 • Pla d'igualtat I Pla d'igualtat de dones i homes Ajuntament de Santa Eugènia de Berga 21/11/2022

  El Pla d’igualtat és un conjunt ordenat de mesures, adoptades després de dur a terme una diagnosi de situació. Aquestes mesures serveixen per assolir la igualtat de tracte i d’oportunitats a l’organització, tot eliminant qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe.

 • procés participatiu sobre la plaça Santa Eugènia decideix: remodelació dels encontorns de l'església. 15/05/2022

  L’església romànica del nostre poble és del S.XI i gaudeix d' unes característiques que la fan molt especial. Tant és així que va ser declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) per la Generalitat de Catalunya, essent la categoria de màxima protecció legal que pot atorgar-se a un monument.

 • santa eugenia decideix Santa Eugènia decideix: pressupostos participatius 24/03/2022

  A partir del proper mes d'abril es posarà en marxa el projecte participatiu municipal SANTA EUGÈNIA DECIDEIX.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 09:13
Darrera actualització: 07.02.2019 | 09:13