Presentació del llibre "El secret de la poció"

Diumenge, 13 de febrer de 2022 de 11.30 h a 13.00 h

La santauegenenca, Núria Bosch Sentmartí, ens presenta el llibre del qual n'és coautora juntament amb Ariadna Millan, Roser Virgili i Roser Palomar.

El secret de la poció” és una història de les que no es solen explicar: parla de bruixes, bruixots, màgia, encanteris i pocions… Però en aquest cas són bruixes i pocions ben autèntiques, d’aquelles que en qualsevol moment tothom pot tenir a casa.

A l’Alex li agrada llegir, pintar i jugar amb la seva mare però no ho pot fer sovint. Aquesta beu pocions i es converteix en bruixa però l’Alex no ho diu a ningú perquè és un secret. Un dia l’Alex està molt trista i el seu mestre se n’adona i l’ajuda tot explicant-li que pot confiar en ell. La nostra protagonista troba suport emocional en ell i en una educadora i això farà que la seva situació emocional millori.

“El secret de la poció” és una eina que ens obre la porta a començar a parlar de les addiccions, els secrets que se’n deriven,  les conductes abusives i les negligències dels adults.

LES AUTORES: Es van conèixer a la Universitat de Lleida mentre estudiaven Educació Social. La creació d’aquest conte es va iniciar quan van cursar una assignatura sobre addiccions i van detectar que no hi havia eines per tractar aquest tema entre els infants.

Les creadores d’”El secret de la poció” desitgen reivindicar el paper de les educadores socials, una professió molt necessària pel benestar de la societat i ben sovint poc valorada.

Quin cost té:

gratuïta

Adreça:

Sala de plens de l'ajuntament

Darrera actualització: 08.02.2022 | 17:56