TALLER EN L͍NIA "DESGRANANT LA MIRADA"

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 00.00 h
Dimarts 24 de novembre, a les 19:00, es farà el Taller en línia de fotografia i escriptura adreçat a dones “DESGRANANT LA MIRADA”. Tindrà una durada de dues hores i les assistents treballaran en: Desgranar la mirada que dirigim a nosaltres mateixes. Com ens mirem? Què s'amaga en la nostra mirada? Quins prejudicis o quins judicis de valor? Quins cànons de bellesa i quines expectatives heretades fan que aquesta mirada sigui dura o feridora?

Anirà a càrrec de l'Anna Rodríguez, fotògrafa i integradora social, i l'Íngrid Van Gerven, filòloga anglesa i neerlandesa, especialista en escriptura creativa i expressiva. Combinen dos llenguatges creatius diferents amb el qual cadascuna de les facilitadores té un vincle especial: la fotografia i l'escriptura expressiva. A través de l'expressió creativa i el treball en grup crearan un espai de reflexió personal i col·lectiu d'aquells conceptes i mandats que s'amaguen en la imatge que tenim de nosaltres mateixes i que (conscientment i inconscientment) ens limiten.

No requereix cap experiència amb la fotografia o amb l'escriptura. Les places són limitades i caldrà fer la inscripció al següent mail: i al telèfon de l'Ajuntament 93 8855803.

Un cop rebuda la inscripció es passarà l'enllaç per a poder accedir al taller en línia amb la plataforma Zoom.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 21:16