Xerrada sobre política de defensa a càrrec de la Societat d’Estudis Militars

Divendres, 20 de maig de 2022 de 20.00 h a 22.00 h

En una suposada Catalunya independent, quin seria el model de política de defensa ideal? 

 

Només cal fer una ullada ràpida a les diferents estratègies que els estats utilitzen per garantir la seva sobirania i independència per adonar-se que no existeix un únic model de política de defensa. Alguns estats, per exemple, opten per tenir agrupacions professionals especialitzades en defensa, d’altres per donar formació militar a la població civil i d’altres en establir un servei militar obligatori. La llista de models de política de defensa és llarga i variada.

En una suposada Catalunya independent, quin seria el model de política de defensa ideal?, aquesta és la pregunta que s’intentarà respondre en aquesta xerrada-debat, on es compararan les polítiques de defensa d’Irlanda i Finlàndia i es debatrà sobre quin encaixaria millor al nostre país.

La xerrada-debat anirà a càrrec de La Societat d’Estudis Militars, la qual neix a la tardor del 2014 per continuar la tasca encetada per l’Assemblea Sectorial de Defensa de l’ANC, que té per objectiu generar coneixement en matèria de política de defensa al servei de l’interès nacional català.   

Adreça:

Sala de Plens de l'Ajuntament

Darrera actualització: 08.05.2022 | 18:50