25-N, Dia internacional per l'eliminació de la violència envers les dones.

Diumenge, 13 de novembre de 2022 a les 20:45

Un any més, Santa Eugènia de Berga commemorarà el 25-N, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, amb diverses propostes.

 

Els actes començaran aquest dimarts, dia 15, amb el taller d'autodefensa digital feminista a càrrec de Donestech, a 2/4 de sis de la tarda al Centre cívic.

Durant la setmana del 18 al 27 de novembre es duran a terme diferents accions de concienciació sobre l'eliminació de la violènica masclista, tals com penjada de pancartes a l'Ajuntament i a les instal·lacions esportives, difusió de material de denúncia i informació de teèfons d'assistència.

De cara al dia 25, hi haurà la publicació del manifest i una jornada de formació a l'Ajuntament dins el marc del protocol contra l'assetjament aprovat aquest mes de setembre.

Finalment, dissabte 26 a les 9 del vespre al teatre municipal Àngel Guimerà, la companyia teatral Canya que no és Conya escenificarà l'obra de teatre "Els Llops". Dirigida per Esther Solans, cinc actors posaran en escena una obra amb dramatúrgia del text transcrit del judici contra la Manada celebrat l'any 2017, un cas que va remoure el concepte de la masculinitat i el sexe en la nostre societat, i que va qüestionar el sistema judicial. La representació és recomanada per a majors de 16 anys i es farà amb format de taquilla inversa.

Darrera actualització: 13.11.2022 | 20:43