El Punt Jove col·labora en l'organització de les jornades CÀPSULA d'orientació acadèmica i professional

Dijous, 11 de gener de 2024

Arriba la desena edició de Càpsula, les jornades d’orientació acadèmica i professional organitzades conjuntament per l'àrea de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i els Serveis de Joventut de la comarca. 

Els actes principals de les jornades es realitzaran al recinte firal El Sucre a Vic, els dies 24 i 25 de gener. Com en edicions anteriors el recinte obrirà dos matins per l'alumnat de 4t d’ESO, PFI, programes de noves oportunitats i oferta alternativa de la comarca. Com a novetat d’enguany també s’ha convidat a l’alumnat de Cicles Formatiu i Batxillerats. Està previst que hi assisteixen més de 2.700 joves dels diferents centres educatius de la comarca.

Una altra novetat d’aquesta desena edició, ha sigut l’aposta de convidar a diverses universitats catalanes per poder ampliar la oferta formativa postobligatoria.

El dia 25 de gener de 16 a 19h Càpsula obre les portes al públic en general, sense necessitat d’inscripció prèvia, per tal que professionals, famílies i joves puguin visitar les jornades.

Durant aquests dos dies el recinte El Sucre acollirà: xerrades, estands de diferents estudis postobligatoris, punts d'orientació acadèmica personalitzada i també activitats destinades a l'autoconeixement, la presa de decisions i el benestar emocional.

Més enllà de l'oferta presencial al recinte firal, la pàgina web de Càpsula [osonajove.cat/capsula] segueix en funcionament i actualitzada, per tal que esdevingui una eina clau per l'orientació acadèmica a la comarca durant tot l'any.

Darrera actualització: 11.01.2024 | 13:46