Ajuda'ns a dir PROU a la violència de gènere!

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 22:00

Com ja sabeu, el proper 25 de novembre és el dia internacional per a l’eliminació de la violència de gènere en tots els seus àmbits. Una lluita que any rere any encara continua i amb la que un any més l’ajuntament de Santa Eugènia de Berga es suma per tal de denunciar aquest fet que tristement encara ens envolta i reclamar polítiques mundials per la seva erradicació. 


La violència contra dones i nenes és una de les violacions dels drets humans més esteses, persistents i devastadores del món actual. Les violacions són poc informades degut a la impunitat que gaudeixen els perpetradors i el silenci, l'estigmatització i la vergonya que pateixen les víctimes. La violència contra la dona segueix sent un obstacle per assolir igualtat, desenvolupament, pau i el respecte dels drets humans de dones i nenes.
Volem realitzar una campanya per deixar constància del nostre compromís amb aquesta causa i fer visual el nostre descontent. Per aquest motiu, us proposem que ens envieu una foto amb un dels marxandatge que proporciona l’ajuntament i ens l’envieu al correu centrecivicseb@gmail.com o bé per un missatge privat a l’Instagram @centrecivicseb.Amb aquest recull de fotos farem un vídeo en format “reel” que penjarem a les reds socials per tal que tothom ho pogui veure i compartir. Us hi sumeu?
Per una vida lliure de violències masclistes! Que la lluita no pari!

Darrera actualització: 22.11.2022 | 21:16