Ajuts per activitats educatives en el lleure a l'estiu per infants.

Diumenge, 6 de juny de 2021 a les 00:00

Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga s’obre la convocatòria d’ajuts destinats a possibilitar l’accés a activitats educatives de lleure a l’estiu dels infants de 3 a 16 anys. 

Aquests ajuts tenen per finalitat cobrir una part de les despeses dels casals, colònies, estades, activitats esportives, acampades, campus, cursos i altres activitats educatives destinades al lleure dels infants entre 3 i 16 anys que es duguin a terme durant el període d’estiu en què no hi ha escola, a les famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d’Osona de Serveis Socials i formen part d’aquesta convocatòria.

Les sol·licituds es podran presentar per Internet a través de la web del Consorci http://ajuts.osonaacciosocial.cat/, directament als respectius ajuntaments de la comarca que formin part d’aquesta convocatòria, o a les oficines del Consorci de Serveis Socials d’Osona, Edifici Vicus – Av. del Mercat, 8, 3 planta – 08500 Vic. El termini màxim per a presentar la sol·licitud, juntament amb el document d’inscripció del menor, i si s’escau, del comprovant de pagament de l’activitat, finalitza el 30 de juny de 2021. Us adjuntem la sol·licitud d’ajut d’activitats educatives en el lleure d’estiu.  

Per poder tenir accés a la convocatòria, les persones beneficiàries dels ajuts han d’estar empadronats al municipi. Per concedir els ajuts es tindran en compte tota una sèrie de requisits que es troben recollits a les bases que adjuntem.

Per a qualsevol aclariment restem a la vostra disposició. També podeu contactar amb el Consorci d’Osona de Serveis Socials al telèfon 93 171 00 73 de dilluns a dijous de 9:00h a 18:00h i divendres de 9:00h a 14:00h o a través de info@cssosona.cat

Darrera actualització: 06.06.2021 | 18:21