Arrenca el Bicibús a Santa de Berga

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 00:00

El proper 15 d’octubre comença a pedalar el Bicibús escolar de Santa Eugènia de Berga.

El Bicibús és una proposta col·laborativa i autogestionada que podríem definir amb tres ítems: 100% emocions, ja que no es tracta només d’un mitjà de transport sinó de tot un projecte educatiu i de valors; 0% emissions, convertint-se en una proposta totalment verda, sostenible i respectuosa amb el medi ambient; i finalment, 100% comunitat educativa, atès que s’hi troba implicada tota la comunitat educativa, entenent com a tal els diferents agents del municipi que procuren per un bé comú com és l'educació dels infants, i indirectament de tota la població; infants, famílies, AMPA de l’escola Jacint Verdaguer, Escola Jacint Verdaguer i Ajuntament.

Al proper número de la revista INFOSANTA trobareu un article amb informació més ampliada, els objectius principals del Bicibús escolar i el seu funcionament.

L’organització i coordinació es porta a terme a través d’un grup de famílies impulsores amb l’ajuda i suport de AMPA de l’escola i de l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga.  Val a dir que la posta en marxa d’aquest projecte ve avalada per l’assessorament i coordinació de Canvis en Cadena, organització pionera en implantar Bicibús arreu del país.

Des de el grup impulsor, l’AMPA de l’escola Jacint Verdaguer i l’Ajuntament us animem a participar-hi, ja sigui com usuaris o ja sigui com  a motors. Hi haurà una App que gestionarà el projecte, però si voleu contactar podeu fer-ho al correu bicibus.seb@gmail.com.

El passat dimecres 6 d’octubre ja es va fer una sessió de formació dels motors que iniciaran l’activitat.

No us ho penseu més, pugeu a la bicicleta i pedaleu amb el BICIBÚS!

Darrera actualització: 07.10.2021 | 19:00