Arriba el cinema a Santa Eugènia de Berga

Divendres, 15 de març de 2024

Diumenge dia 17 de març de 2024 a les 18:00h al Teatre Àngel Guimerà de Santa Eugènia de Berga es reproduïra la primera pel·lícula del projecte Cicle Gaudí, un projecte que impulsa l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas.

Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l'oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

La voluntat d'aquesta nova iniciativa des de l'àrea de Cultura de Santa Eugènia de Berga és promoure el cinema al municipi així com també el consum de cinema català de proximitat.

Les entrades seran limitades i la venda es realitzarà a l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga. De dilluns a divendres de 11 a 14h i els dimecres també de 16 a 19h.

Clica l'enllaç per veure el tràiler oficial.

Darrera actualització: 30.04.2024 | 14:16