Arriba la Festa Major !

Dilluns, 21 d’agost de 2023

El dimarts 29 d’agost arrenca la Festa Major del poble. Una festa que enguany arriba plena d’activitats i que s’allargarà fins al dilluns 4 de setembre.

La Festa Jove donarà el tret de sortida a set dies plens d’activitats i actes per celebrar la Festa Major de Santa Eugènia de Berga. Dimecres 30 d’agost, la penjada de banderoles definirà el color de cada barri del poble. A les 7 de la tarda, al barri de l’Arumí tindrem la Crono Bike, i al vespre al pavelló, podrem continuar fent esport, tot patinant a ritme de la música amb la Rolling Pista.

La tarda del dijous, la J.E. Santa Eugènia organitzarà un Mini Futbolin 3X3 per la canalla i al vespre un dels clàssics de la Festa Major: el SEVER LED RAPOS (sopar del revés) del FEMSEB, amb la música de Cubero Rumbero. Divendres, 1 de setembre, començarem els actes a la tarda a la zona esportiva, amb la Santa Birra  i la rua de carnestoltes d’estiu de CARNASEB, que recorrerà els carrers del poble. Al vespre, sopar amb food trucks a la Plaça Major. Tancarem la jornada amb el Correfoc a càrrec dels Diables del Pont Vell. (Podeu consultar recorregut i les recomanacions per participants, comerciants i veïns a la imatge adjunta).

Dissabte, serà un dels dies amb més activitats: Festa de Colors, vermut, Dinar temàtic, partit de Festa Major del Santa, torneig de voleibol i de Pàdel, i espectacle infantil amb la Cia. Pentina el Gat.  El vespre traslladem la gresca a la zona esportiva on els de FEMSEB  ens oferiran un sopar popular per agafar forces, tot seguit  tindrem el pregó, descobrirem l’Hereu i la Pubilla d’aquest any i anirem de concert amb La Tribut FM + DJ K-ZU. Si encara tenim forces, podem desplaçar-nos al camp de futbol on tindrà lloc la festa electrònica amb diferents DJ’s.

Diumenge 3 de setembre al matí, hi haurà els Gegants i Grallers a la Plaça Major per gaudir en família, missa de Festa Major amb la coral de cantaires del poble. A la tarda cafè concert amb l’orquestra Venus, futbol, sardanes, acte benèfic i el ball de gala.

Tancarem la Festa Major el dilluns, amb activitats per la mainada: xocolatada, inflables i escuma... l’Associació de pensionistes també organitzarà un campionat de truc i petanca i a la tarda ball al Casal d’Avis. L’animador infantil Jaume Barri presentarà el seu espectacle infantil a les 7 de la tarda a la zona esportiva. Posarà el punt final als actes de Festa Major l’obra de teatre “Toc Toc”, una comèdia irresistible a càrrec de l’associació  ASCURSEB.  

Durant els dies de Festa Major es podrà participar al concurs de fotografia a Instagram amb les etiquetes #fmseb23 i #centrecivicseb (podeu consultar les bases a la imatge adjunta).

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les persones, empreses i entitats que col·laboren i ens ajuden en la seva organització i us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major.

* Podeu descarregar i consultar el programa en format PDF al document adjunt.

Darrera actualització: 20.08.2023 | 18:57