Butaques noves al Teatre municipal Àngel Guimerà

Dimecres, 14 de desembre de 2022

Aquest desembre s'han muntat les noves butaques al Teatre municipal Àngel Guimerà, que substitueixen les preexistents, tant a la planta platea com a la planta primera.


Les butaques preexistents eren un conjunt de butaques i cadires de diferents tipus i materials, des de seients encoixinats fins a cadires de plàstic i de fusta.
Amb la instal·lació de les noves butaques s'aconsegueixen seients còmodes a tota la sala i alhora  harmonitzar i unificar l'espai. Aquesta inversió vol contribuir a revalorar el Teatre municipal, recondicionant-lo per aconseguir disposar d'un espai municipal adequat per poder oferir una agenda cultural el màxim de dinàmica i diversa possible.
Les butaques de la platea estan muntades sobre bancades, de forma que permeten moure-les segons la necessitat de la sala, mentre que les de la planta primera estan fixades al paviment. Són plegables i estan construïdes sobre una estructura metàl·lica, amb el seient i el respatller encoixinats i entapissats, amb protecció de fusta a la part posterior del respatller, i amb recolza braços de fusta. El nombre total de butaques és de 245 unitats i el cost de la instal·lació ha estat de 54.692,00€.

Darrera actualització: 15.12.2022 | 09:51