Canvis a la Cavalcada de Reis

Dilluns, 3 de gener de 2022 a les 00:00

Amb motiu de la situació sanitària actual els Reis de l'Orient ens han fet arribar el següent comunicat:

"Benvolgudes santaeugenenques i santaeugenencs,

S'acosta el dia 5 de gener, i els patges reials que van venir d'acampada ja ens han informat que ens teníeu preparada una gran rebuda per celebrar que fa 50 anys ininterromputs que visitem el vostre poble.

No obstant, i amb motiu de la situació sanitària actual, ens toca ser responsables amb la salut de tothom, però sobretot dels més febles. Per això, la cavalcada d'enguany serà com la que vam fer l'any passat. Farem un recorregut per diferents carrers de la vostra bonica vila, sense aturar-nos, ni fer la rebuda a la plaça major. Caldrà evitar les aglomeracions al carrer, respectar la distància de seguretat i dur mascareta.

Sabem que no és la cavalcada que totes voldríem, però creiem que com a Reis de l'Orient hem de donar exemple i ser curosos.

Volem agrair ja des d'ara a totes aquelles persones que ens han estat preparant la rebuda i  tenir un especial record per totes aquelles que estan passant moments difícils.

Per últim, dir-vos que hem rebut totes les vostres cartes i sabem que heu fet molta bondat, i que intentarem omplir les vostres llar d'alegria i il·lusió!

Moltes gràcies per tot, i ens veiem el dimecres al vespre pels carrers de Santa Eugènia de Berga.

SSMM Els Tres Reis d'Orient."

Darrera actualització: 03.01.2022 | 20:30