Casal d'Estiu

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:00

L'AMPA de l'escola Jacint Verdaguer ens fa arribar el díptic informatiu del casal d'estiu d'enguany: VIATGE EN EL TEMPS.

Les inscripcions ja estan actives a través de l'aplicació de la TPV. Els alumnes de l'escola Jacint Verdaguer heu d'accedir a la TPV-Serveis -Inscripcions. La resta de famílies trobareu el link d'accés al formulari al mateix díptic. Un cop feta la inscripció podeu modificar-la fins a la data límit prevista (12 de juny).  Els pagaments es generaran de forma automàtica a partir de les dades i dates introduïdes, amb els descomptes corresponents aplicats. En el moment de la inscripció no s'efectua el pagament. Aquest es farà efectiu un cop passada la data límit de les inscripcions, el dia 23 de juny. 

La gestió del casal del mes de juliol va a càrrec d'Anigami. Alquimia complementa el recurs amb els extres de l'acollida matinal i el servei de carmanyola i ofereix el casal d'agost i setembre. En aquest darrer cas fem esment d'un parell d'errors: el casal finalitza el dia 10 de setembre. El preu del casal complert d'agost i setembre és de 110€ i no de 120€. El preu de la setmana és de 60€ i no de 65€. En l'aplicatiu ja estan modificats els preus i ja veureu que es calculen automàticament. 

La data màxima d'inscripció és el dia 12 de juny.  Hi haurà una segona convocatòria per a les inscripcions d'aquelles famílies que encara no tenen clara la demanda d'agost i setembre. El formulari s'obrirà de nou els dies 15 i 25 de juliol.  El cobrament serà el 30 del mateix juliol.

Animeu-vos a viatjar a les 4 grans èpoques històriques! 

 
 

Darrera actualització: 02.06.2021 | 20:13