Comença la gresca a Santa Eugènia de Berga

Dimarts, 16 d'agost de 2022 a les 00:00

El dimarts 30 d’agost arrenca la Festa Major del poble. Una festa que enguany arriba plena d’activitats.

El 30 d’agost la Festa Jove i la música donaran el tret de sortida a set dies de gresca i disbauxa a Santa Eugènia de Berga. Dimecres dia 31 d’agost, la penjada de banderoles definirà el color de cada barri del poble. A les 7 de la tarda, al barri de l’Arumí tindrem la Crono Bike, activitat estrenada l’any passat. I al vespre podem continuar fent esport, tot patinant a ritme de la música amb la Rolling Pista que es farà al pavelló. Una de les novetats d’enguany!

La tarda del dijous,1 de setembre, és el torn per la canalla amb uns tallers de circ amb material reciclat  i al vespre un dels actes més esperats: el SEVER LED RAPOS (sopar del revés) del FEMSEB, amb el toc musical del trio Pelat i Pelut. Divendres, 2 de setembre, començarem els actes a la tarda, a la zona esportiva amb una festa dirigida a tots els públics i en especial als amants de la música jamaicana. Continuarem la gresca amb la Santa Birra  i la rua de Carnestoltes d’estiu de CARNASEB, que recorrerà els carrers del poble. Al vespre, sopar amb food trucks a la Plaça Major. Tancarem la jornada amb el Correfoc a càrrec dels Diables del Pont Vell (Podeu veure les recomanacions a la imatge adjunta).

Dissabte, 3 de setembre, serà un dels dies amb més activitats: Festa de Colors, vermut, Dinar de Barrets, torneig de voleibol i de Pàdel, espectacle infantil “Flipa” amb els Ramonets, partit de futbol de festa major. Els de FEMSEB  ens oferiran un sopar popular per agafar forces,  tot  seguit tindrem el pregó, descobrirem el pubill  i  la  pubilla  d’aquest   a any i anirem de concert amb Rocktambuls + DJ K-ZU. Si encara tenim forces, podem desplaçar-nos al camp de futbol on tindrà lloc la festa electrònica amb diferents DJ’s.

Diumenge, 4 de setembre, al matí hi haurà diverses activitats a la Plaça Major per gaudir en família, missa de Festa Major amb la coral de cantaires del poble. A la tarda cafè concert amb l’orquestra Venus, futbol, sardanes, acte benèfic i ball de gala.

Tancarem  la Festa Major  el dilluns  dia  5, amb  activitats  per  la mainada:  xocolatada,  inflables  i escuma... l’Associació de pensionistes també organitzarà un campionat de truc i petanca i a la tarda ball al Casal d’Avis. L’animador infantil Jaume Barri presentarà el seu espectacle infantil a les 7 de la tarda a la zona esportiva. Posarà el punt  final als actes de Festa Major l’obra de teatre “Políticament Incorrecte”  a càrrec de l’Associació  ASCURSEB. Aquesta obra també es podrà veure el divendres, dia 9 de setembre.

Durant els dies de Festa Major es podrà participar en el concurs de fotografia a Instagram amb els hashtags #fmseb22 i #centrecivicseb, podeu consultar les bases al programa adjunt on trobareu més informació de totes les activitats.

Des de l’Ajuntament  us convidem a gaudir i participar dels actes i fer vostra la Festa Major, així com volem aprofitar per agrair a totes les persones, empreses i entitats que col·laboren i ens ajuden en la seva organització.

Al document adjunt podeu descarregar el programa.

Darrera actualització: 17.08.2022 | 21:58