Comerç 21, programa d'impuls i reactivació del comerç

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:00

Des de la Diputació de Barcelona i Pimec Comerç, s'ha posat en  marxa la 5ª edició del programa Comerç 21, amb l’objectiu de millorar el comerç de la província.

Aquest programa està dirigit a un màxim de 50 empreses, preferentment microempreses comercials i de serveis, localitzades a la trama urbana o a un mercat municipal i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual. Així, es dóna suport, segons les necessitats de cada cas, per millorar àrees fonamentals dels comerços i serveis com ara, redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres.

El proper dilluns 26 d’abril a les 12h es farà una presentació online del programa i, per tal de poder assistir-hi, és necessari que ho feu als correus info@comerc21.cat o fabregasps@diba.cat

Aforament limitat a 100 persones. Les persones inscrites rebreu el link per connectar-vos.

Us adjuntem informació del programa que també la trobareu a http://www.comerc21.cat/ o a la nostra web www.diba.cat/comerc

 

Darrera actualització: 21.04.2021 | 20:16