Conferència sobre models de defensa

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 00:00

El proper divendres 20 de maig a les 20:00, a la sala de plens de l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga (Osona), es celebrarà una conferència sobre models de defensa per a una Catalunya independent .

En aquest acte s'hi analitzaran les polítiques de defensa d'Irlanda i Finlàndia per il·lustrar el debat al voltant de quina seria l'opció més escaient per la Catalunya independent. Alhora, també s’hi abordarà la situació a Ucraïna -amb les implicacions de present i futur.

Els ponents seran en Pol Molas i en Daniel Soler, de la Societat d'Estudis Militars. Ambdós encapçalen aquesta entitat, que té com a objectiu la creació de coneixement en política de defensa al servei de l'interés nacional català. També són coautors del llibre "Política de Defensa i Estat propi" (Editorial Base, 2017).

Per qualsevol informació addicional, així com atenció als mitjans: info@estudismilitars.cat / (+34) 652 36 94 71

Sobre la SEM

La Societat d’Estudis Militars (SEM) neix la tardor de 2014 -recollint el testimoni històric de l’entitat fundada a Barcelona el 1924- i amb l’objectiu de generar coneixement en matèria de política de defensa al servei de l’interès nacional català. En aquest sentit, la SEM es postula com a fàbrica d’idees (de l’anglicisme think tank) independent, que es finança íntegrament amb les quotes de les persones associades i donacions particulars per dur a terme una tasca. Societat d’Estudis Militars de Catalunya http://www.estudismilitars.cat

Darrera actualització: 08.05.2022 | 19:15