Consulta els projectes de reglament de pressupostos participatius, del consell d'infants i ordenança de tinença d'animals perillosos

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Eugènia està treballant en diversos projectes de Reglaments i Ordenances municipals, els quals busquen millorar alguns aspectes del nostre municipi que es consideren d'interès.

Actualment, tots ells es troben en fase de consulta pública preliminar. 

Els reglaments i les ordenances que es definiran en breu i els enllaços on consultar-los són els següents:

1. Projecte de Reglament de Pressupostos Participatius: definirà el funcionament del que serà una eina de participació i gestió del poble, la qual permetrà a la ciutadania poder decidir sobre el destí d’una part preestablerta dels recursos municipals.

🔗Consulteu la informació preliminar: https://bit.ly/3waCbsE

2. Projecte de Reglament del Consell d'Infants: regularà el funcionament del Consell d'Infants del nostre municipi per tal de donar als infants i als  adolescents l'oportunitat d'afavorir la convivència i la integració cultural en l'àmbit veïnal i local.

🔗Consulteu la informació preliminar: https://bit.ly/3yp5kma 

3. Projecte d'Ordenança de Tinença d'Animals Potencialment Perillosos: recollirà l'establert a la llei catalana de tinença d'animals de companyia, adaptant-la a les necessitats municipals.

🔗Consulteu la informació preliminar: https://bit.ly/3osTFxY

Darrera actualització: 21.05.2021 | 17:15