Creactives: el programa d'emprenedoria femenina creativa

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 00:00

Des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, i l’Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona s'ha iniciat el període d’inscripció al projecte Creactives, que finalitzarà el 9 d'octubre a través del següent formulari: https://formularis.diba.cat/diba/comerc/programa-creactives

 

Aquest projecte innovador per a l'emprenedoria femenina creativa està adreçat a 35 dones creadores de producte físic de la província de Barcelona. 

ETS EMPRENEDORA? ETS CREADORA DE PRODUCTE FÍSIC?

Et presentem el programa CREACTIVES

CREACTIVES és un programa de mentories grupal i integral per al creixement empresarial i desenvolupament personal per al nucli de dones creadores.

L'objectiu principal del programa és posar al servei de les creadores de producte tot el coneixement i experiència de tres esferes essencials per a la sostenibilitat dels seus projectes, amb la intenció de que ho puguin integrar i aplicar de forma pràctica i eficient.

En format virtual i de la mà de tres docents expertes en cada esfera:

Amb la integració d'aquestes tres esferes, millorarem l'augment de la productivitat empresarial i, a més, aprendrem a saber com gestionar temps i energia a la fi d'evitar el desgast personal.

D'aquesta manera estarem potenciant i recolzant la sostenibilitat econòmica, temporal i emocional dels nostres projectes.

Aquest programa és per a:

  • Dones emprenedores de producte
  • Si el projecte pertany a l'àmbit creatiu/artesanal
  • Està a la fase inicial del projecte i necessiten consolidar unes bases fermes per al negoci

QUÈ HI TROBARÀS?

Volem innovar en el contingut però també en el format, per això es treballarà amb femtories grupals i integrals per al creixement empresarial i desenvolupament personal a l'inici del programa i al final (120 min). Formació específica pel desenvolupament de negoci (120 min), i una classe per explicar com funcionen les mastermind i com dinamitzar-les.

Ens veiem a CREACTIVES

Del 17 d'octubre al 28 de novembre

De 15h a 16:30h

En format virtual

Per a més informació https://www.diba.cat/web/comerc/creactives

 

 

Darrera actualització: 08.09.2022 | 18:43