Divendres s'inaugura a Santa Eugènia el torneig de futbol TAR U11 2023

Dimecres, 26 d'abril de 2023 a les 18:00

Aquest divendres, 28 de maig, Santa Eugènia de Berga torna a ser l’escenari d’un esdeveniment esportiu d’èxit reconegut, la 6a edició del TAR U11 Promises,el torneig de futbol base que reuneix les millors canteres i promeses U11 del món.

 

Amb el suport de l’Ajuntament i del club JE Sta. Eugènia se celebra aquesta 6ª edició que tindrà vàries seus a Osona, a part de Santa Eugènia, també seran seu  Taradell i enguany s'incorpora Vic. així es va consolidant aquest esdeveniment com un dels més importants del futbol base a nivell nacional.

El TAR U11 Promises és una oportunitat única per veure en acció als futurs talents del futbol, i una oportunitat per a que el poble de Sta. Eugènia i la comarca d’Osona es converteixin en el centre d’atenció del futbol base. En aquest torneig, els equips participants tindran l’oportunitat de demostrar el seu talent davant d’aficionats i professionals del futbol, i també podran aprendre i intercanviar coneixements amb altres equips i jugadors de tot el món.

Els grups del TAR U11 Promises d'enguany seran 8, que inclouran els 48 equips participants, dels quals hi ha 10 equips de La Liga, més de 25 equips dels Països Catalans, 16 equips Internacionals de més de 9 països.

El club JE Santa Eugènia està al grup C juntament amb el Real Madrid CF, Futboys, Team EAst, UE fornells i Naise Barcelona.

Esperem que gaudiu d'aquest gran esdeveniment!

Darrera actualització: 26.04.2023 | 18:21