El bicibús celebra el dia internacional de la Bicicleta

Dissabte, 4 de juny de 2022 a les 10:25

Ahir era el dia internacional de la bicicleta. El Bicibús de Santa Eugènia va organitzar una bicicletada amb refrigeri per celebrar-ho com no podria ser d'una altra manera que pedalant.

El Dia Mundial de la Bicicleta crida l'atenció sobre els beneficis de fer servir la bicicleta, un mitjà de transport simple, assequible, net i ambientalment sostenible. La bicicleta contribueix a un aire més net i menys congestió i fa que l'educació, l'atenció de la salut i altres serveis socials siguin més accessibles per a les poblacions més vulnerables.Un sistema de transport sostenible que promogui el creixement econòmic, redueixi les desigualtats i reforci la lluita contra el canvi climàtic és fonamental per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Pel què fa al nostre municipi, ja fa gairebé vuit mesos que va entrar en funcionament el Bicibús. El Bicibús és una proposta col·laborativa i autogestionada que podríem definir amb tres ítems: 100% emocions, ja que no es tracta només d’un mitjà de transport sinó de tot un projecte educatiu i de valors; 0% emissions, convertint-se en una proposta totalment verda, sostenible i respectuosa amb el medi ambient; i finalment, 100% comunitat educativa, atès que s’hi troba implicada tota la comunitat educativa, entenent com a tal els diferents agents del municipi que procuren per un bé comú com és l'educació dels infants, i indirectament de tota la població; infants, famílies, AMPA de l’escola Jacint Verdaguer, Escola Jacint Verdaguer i Ajuntament.

Us animem a participar-hi, ja sigui com usuaris o ja sigui com  a motors. Us podeu inscriure a l'app http://bicibus.cat/seb

No us ho penseu més, pugeu a la bicicleta i pedaleu amb el BICIBÚS!

Darrera actualització: 04.06.2022 | 11:29