Espai familiar

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 21:40

L'Espai Familiar és un servei d'orientació familiar pensat per acollir conjuntament l'infant de 0-3 anys i la seva mare/pare o algun adult del seu entorn amb el qual tingui un lligam afectiu.

És un servei educatiu, relacional i de jocs, que estimula el desenvolupament de l'infant a la vegada que ofereix a les seves famílies un lloc acollidor i de diàleg on poder compartir les seves experiències de vida sobre la maternitat i la paternitat.

L’Espai Familiar neix amb l’objectiu d’acollir  la tasca educativa i de criança d’un fill/a, compartir-la i donar-hi suport,  en les primeres edats.  Els infants troben  un espai de joc, aprenentatge i relació, i les famílies, un espai de relació i d’intercanvi d’experiències, en un clima de confiança i amb un acompanyament professional.

L’EF treballa per aportar benestar, coneixement, seguretat,  oportunitat, riquesa i confiança, tant per a la família com per a l’infant.

Es durà terme els dies 10, 17, 24 de novembre 1, 15 i 22 de desembre a l'espai SIS de Santa Eugènia de Berga al Carrer del Pare Solà, 4. 

Informació i inscripcions a l'Ajuntament.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 21:35