Fem-ho fàcil!

Dimarts, 22 de març de 2022

La Diputació de Barcelona va encetar a principis de mes un nou servei de suport electrònic per a tots els veïns i veïnes, el Fem-ho fàcil!.

Fem-ho fàcil és un servei que t’ajuda de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb el teu ajuntament o administració, com ara superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

Si ets una empresa o entitat, aquest servei et permetrà superar les dificultats tècniques per presentar factures electròniques, participar de licitacions públiques, presentar-te a un ajut o subvenció, o realitzar qualsevol altra sol·licitud pel canal electrònic.

La Diputació de Barcelona dona suport a prop de 90 ajuntaments de menys de 5.000 habitants per a què ofereixin aquest servei als seus ciutadans. Consulta si el teu ajuntament, entitat municipal descentralitzada o administració ofereix el servei Fem-ho fàcil.

Amb aquest servei, la Diputació de Barcelona apropa l’administració digital a la ciutadania promovent l’accés als serveis digitals de manera inclusiva a tots els col·lectius socials. També promou l’accés de la petita i mitjana empresa a la licitació pública impulsant el desenvolupament econòmic local.

El servei Fem-ho fàcil estarà disponible de dilluns a divendres de les 9 a les 15h al telèfon 935 950 464 i al correu electrònic tramits@diba.cat.
També pots contactar-hi des del seu portal web, Fem-ho fàcil.

Darrera actualització: 27.07.2022 | 17:03