Nova aplicació d’informació municipal

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 00:00

Properament l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga  presentarà la nova aplicació mòbil municipal, que té per nom SEB APP.

La nova SEB APP permetrà que la ciutadania tingui a mà la informació actualitzada de l’ajuntament i disposi d’un nou canal de participació ciutadana des d’on enviar incidències. Així doncs, l'aplicació mòbil SEB APP pretén millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament.

Amb aquesta nova eina, es podrà tenir un accés directe des del dispositiu mòbil a l'agenda, les notícies municipals, els serveis i telèfons d’interès i les activitats relacionades amb el nostre municipi; estar informat de les últimes novetats via missatges d'alerta; rebre  comunicacions d’avisos municipals com, per exemple, informacions sobre afectacions viàries, talls subministraments, obertura de venda d’entrades per a esdeveniments municipals... D’altra banda, les persones usuàries de l’app poden enviar les incidències que detectin a la via pública o al mobiliari urbà del municipi, adjuntant-hi una imatge i la localització. Les regidories corresponents en faran un seguiment per prendre les mesures pertinents.

Tot plegat a través d’una app senzilla, visual i dinàmica, que proporciona la immediatesa de les noves tecnologies. Es tracta d’un sistema modular i escalable que creixerà en funció de les necessitats dels usuaris i administradors. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga s’adapta als nous temps per aconseguir fer partícip la ciutadania.

L’aplicació es pot descarregar a tots els aparells de telèfon mòbil o tauletes amb sistema operatiu Android i iOS, introduint al buscador d’aplicacions el nom del municipi, Santa Eugènia de Berga.

Al proper número de la revista INFOSANTA trobareu un article amb MÉS informació i detalls de l’aplicació.

 

Taller destinat a la gent gran

Amb la voluntat de no deixar ningú al marge de les noves tecnologies, s’ha organitzat un taller destinat a la gent gran, amb el nom “Com treure suc al mòbil” que es durà a terme les dimecres, dies 3, 10 i 17 de novembre  de les cinc a les sis de la tarda al Casal.

La intenció és que aquesta aplicació substitueixi la llista de difusió de whatsapp que es va llançar en ple confinament de la pandèmia l’abril del 2020, atès que permet més funcions, més agilitat, més funcions i reciprocitat... No obstant, hi haurà un període inicial de transició, en el que  es mantindrà la llista de whatsapp per tal d’anar facilitant el traspàs dels usuaris cap a l’app.

 

Podeu descarregar l’aplicació a:

App per ANDROID

App per IOS

Darrera actualització: 24.10.2021 | 19:49