Nova àrea d'aportació

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 14:00

A partir de divendres, 20 de gener, entrarà en funcionament la nova àrea d’aportació del nostre municipi.

 

L’àrea d’aportació és una zona pensada per què els veïns d'habitatges que no es troben al nucli urbà i que no disposen del servei de recollida de residus porta a porta puguin deixar-hi els seus residus. Els veïns del nucli urbà podran fer-ne un ús esporàdic i puntual.

Per accedir a l’àrea d’aportació caldrà disposar d’una targeta unipersonal que s’entregarà a l’Ajuntament, prèvia signatura del consentiment per accedir a les dades personals. La persona titular de l’habitatge serà la responsable de vetllar per un ús correcte de la targeta. Aquesta  es podrà recollir els dimecres de 16 a 19 h i els divendres d'11 a 14 h.

Quan s’accedeixi a l’àrea d’aportació amb la targeta se’n registrarà el número i el dia i l’hora d’accés en una base de dades que estarà a disposició de l’Ajuntament. Els veïns del nucli urbà podran accedir-hi un màxim de 8 vegades l’any i els veïns de fora del nucli urbà tindran un màxim de 143 accessos anuals.

Els residus s’hauran de dur correctament separats per fraccions (orgànica, multiproducte, vidre i rebuig) i en les bosses corresponents (plàstic o biodegradable). La nova àrea d’aportació conté 5 càmeres de videovigilància que enregistraran l’activitat a dins i al voltant de l’àrea, vetllant pel seu normal funcionament i ús correcte. Les males praxis amb els residus a l’àrea d’aportació podran comportar l’anul·lació de la targeta d’accés i sancions econòmiques.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Darrera actualització: 12.01.2023 | 09:28