Novetats en el servei de recollida de voluminosos

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 00:00

Per tal de poder oferir un millor servei, a partir d'aquest mes de setembre s'han introduït tota una sèrie de canvis en la recollida d'andròmines i voluminosos.

Cal recordar que el servei de recollida de voluminosos està destinat només als particulars. Per tant, no en poden fer ús ni comerços, ni negocis ni industrials o grans productors.

Es recullen aquells trastos i adròmines que per les seves dimensions,no es poden portar a la deixalleria per falta de mitjans de transport.

L’horari del servei continuarà essent els dilluns (excepte que sigui festiu), a partir de les 8 del matí.

El servei de recollida no inclou el desplaçament de baixar o recollir les andròmines dels habitatges.

Es recolliran un màxim de 5 voluminosos per habitatge.

S'han de deixar a la porta de l'habitatge al carrer  abans de les 6 del matí (no s'entra a dins la propietat)

Els voluminosos que no s'haguessin comunicat en el moment de la reserva NO seran recollits; igualment es farà amb aquells residus considerats "no voluminosos"..

SI es conisderaran VOLUMINOSOS: sofàs, palets, portes sense vidre, mobles i mobles de jardí, matalassos, somiers i electrodomèstics grans.

NO es conideraran VOLUMINOSOS: fibrociment, uralita, fibre de vidre; vidre pla i finestres; miralls; torratxes; dipòsits de gasoil o altres combustibles; pinutres; pneumàtics; roba; runa i marbres; bombetes i fluoresents; llibres; medicaments; restes vegetals i altres...

Si volen utilitzar aquest servei, cal que truquin a les oficines municipals 938855803 o fer la petició des d’internet a través de la pàgina www.santaeugeniadeberga.cat.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 12:41