Participa311-Santa Eugènia de Berga: la nova plataforma digital de participació ciutadana

Dijous, 24 de març de 2022 a les 00:00

Aquesta plataforma té per objectiu promoure la participació ciutadana i la democràcia directa, deliberativa i participativa al municipi a través de diferents processos i espais de participació, generant formes d'interacció directa i oberta entre l’Ajuntament i els veïns i veïnes.

 

 

A través d'aquesta nova eina digital, a partir del proper mes d'abril es posarà en marxa el projecte participatiu municipal SANTA EUGÈNIA DECIDEIX, que inclourà  el procés de Pressupostos Participatius i el procés participatiu sobre el projecte de remodelació de la plaça i entorn de l’església romànica. 

Tot i que es podrà navegar lliurament i de forma anònima pel portal, per poder participar i interactuar (crear propostes, donar suport, realitzar comentaris...) caldrà haver-se registrat prèviament. Això, ho podrann fer totes les persones físiques majors de 16 anys. Per a determinades accions o participar en alguns processos concrets, caldrà verificar l’edat i l’empadronament al municipi de Santa Eugènia de Berga (es demanarà el DNI i la data de naixement).

Per tal de no deixar ningú al marge s'oferirà atenció personalitzada,a totes aquelles persones que ho necessitin, a les oficines municipals els dimecres de 4 a 7 així com es duran a terme uns tallers.

Aquesta plataforma de participació digital és un recurs concedit a través del Catàleg de Serveis de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 24.03.2022 | 19:52