Premi literari La Sagrera

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga ha convocat el IX Premi de narrativa curta i poesia; i el I Premi infantil i juvenil de narrativa lliure i còmic.

La novena edició del Premi literari La Sagrera té com a novetats l'ampliació de categories i modalitats. Enguany, per primer cop, podran participar nenes i nens , i nois i noies nascuts entre el 2005 al 2013, en els modalitats de narrativa lliure i còmic. La intenció és contribuir al foment de l'escriptura en llengua catalana dels nostres infants i joves. Ja que la millor manera de mantenir viva la nostra llengua és utilitzant-la.

El termini de presentació dels treballs començarà l’endemà del dia de la publicació de la convocatòria del concurs al BOP i finalitzarà el dia 23/04/2021 a les 14 hores.

 El nom dels guanyadors es farà públic el mes de juliol, durant els actes del “Juliol a la fresca” i es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament.

Podreu trobar les bases resumides en el tríptic adjunt al present i les Bases complertes a l'enllaç que consta al marge.

Des de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga us animem a participar-hi! 

Darrera actualització: 15.03.2021 | 18:53