Premiats del IX Concurs literari La Sagrera i del III Concurs de fotografia

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 00:00

El passat divendres, 23 de juliol, dins el marc d'actes de Juliol a la fresca, es va fer l'entrega de premis del IX Concurs literari La Sagrera i del III concurs de fotografia.

Fins fa uns dos anys, l'acte d'entrega de premis del Concurs literari es celebrava la diada de Sant Jordi al teatre. No obstant, i amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, s'ha hagut de canviar el format. Enguany, igualment que l'any passat, l'acte d'entrega de premis s'ha dut a terme a l'aire lliure per tal de donar compliment a la normativa vigent.

Pel què fa a la participació en ambdós concurs, ha estat molt satisfactòria atès que hi han participat més de 100 persones, vingudes de totes les contrades del nostre país.

El jurat del IX Concurs de literatura La Sagrera categoria d'adults l'han format en David Noguer, l'Anna Larios i l'Anna Franquesa, a qui volem agrair un cop més la seva tasca i compromís.

El jurat va otorgar els següents premis:

- Premi de Narrativa curta a l'obra SI POGUÉS, T'ABRAÇARIA, presentat amb el pseudònim MAA MALOSI, i escrit per NÚRIA OLIVA BARCELÓ.

-Premi de poesia a l'obra GRIS DE PLUJA,presentat amb el pseudònim ULLS DE NIT, i escrit per JOAN ARMENGOL PUIG. 

-Premi menció especial Santa Eugènia de Berga de la modalitat de narrativa curta a l'obra SOBRE LA SUPERVIVÈNCIA (ACCIÓ DE SOBREVIURE) presentat amb el pseudònim CARQUINYOLI, i escrit per EMILI BAGUÉ.

-Premi menció especial Santa Eugènia de Berga de la modalitat de poesia a l'obra  QUÈ FAN AQUESTS HUMANS? presentat amb el pseudònim EGO SUM LUX, i escrit per ALBERT VILA SUÑE.

El jurat del I premi infantil i juvenil de narrativa curta i còmic l'han format en Carles Gómez, en Dan Clarasó i l'Imma Pineda, a qui volem agrair un cop més la seva tasca i compromís. Aquest premi ha tingut una participació molt escassa que esperem que en properes edicions vagi en augment. 

Els premis de narrativa curta infantil i juvenil van ser delcarats deserts, així com també el de còmic juvenil. 

El jurat va otrogar el premi infantil de còmic a l'obra FEM DESCOBERTA, presentat amb el psuedònim NINA, i escrit per ONA  ROMA COMAS.

El jurat del III concurs de fotografia de Santa Eugènia de Berga l'han format la Carmen Santana, l'Elisabet Puigblanqué i en David Aguinaga(fotògraf professional), a qui volem agrair un cop més la seva tasca i compromís.

El jurat va otorgar el següents premis:

- Primer premi d'arquitectura a la fotografia STEP WAVES de l'ELOI ROQUER VILA.

-Segon premi d'arquitectura a la fotografia FUSHIMINARI de l'AIDA FONT ALONSO.

- Primer premi Santa Eugènia a la fotografia POSTA DES DEL PADRÓ de l'ANNA Mª VIVET ALMATÓ.

- Segon premi Santa Eugènia a la fotografia LES PRIMERES LLUMS DEL POBLE de la MARIA JULIÀ JARAMILLO.

Moltes felicitats a tots els premiats i un agraïment molt especial a tots els participants.

 

 

 

Darrera actualització: 28.07.2021 | 18:53