Pressupostos participatius: Informe de valoració de la comissió tècnica

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 00:00

Durant tot el mes de juny les veïnes del nostre municipi van presentar 19 propostes de pressupostos participatius.

 

               Així doncs, i un cop amb totes les propostes damunt la taula, la comissió tècnica integrada per l’arquitecte i el secretari de l’Ajuntament,  ha elaborat un informe de valoració sobre el compliment dels requisits establerts reglamentàriament, així com s’ha pronunciat sobre la viabilitat tècnica, jurídica i econòmica de les propostes presentades. Aquest informe el podreu trobar a la web municipal al següent enllaç https://bit.ly/3RQG6WR .

               De les dinou propostes presentades la comissió tècnica n’ha acceptat nou a fi que puguin ser sotmeses a votació popular, en complir amb els requisits establerts reglamentàriament, de les quals dues han estat agrupades atès que l’actuació que preveien era pràcticament idèntica. Volem fer especial esment al fet que totes les propostes, tant les acceptades com les que no, són molt interessants i volem agrair la participació i l’interès dels participants en la millora del municipi. Les que no han passat a la fase de votació no vol dir que no siguin bones idees o que no es puguin dur a terme sinó simplement que per diferents causes no complien amb els requisits establerts reglamentàriament.

                Així doncs, tenim que les propostes que passen a la fase de votació són les següents:

  • Va de ponts (barri de l’Arumí)
  • Passeig eco-educatiu al Torrent de Santa Eugènia.
  • Jardineria C/ Barcelona.
  • Àrea autocaravanes.
  • Zona bulder (escalada) i rocòdrom d’escalada municipal.
  • Eliminació barreres arquitectòniques.
  • Sorrera tots els parcs infantils.
  • Torrent de Santa Eugènia de Berga.

               La votació per escollir quina d’aquestes propostes serà duta a terme l’any 2023, començarà el 24 d’octubre finalitzant el 30 d’octubre, a través de la plataforma digital https://participa311-santaeugeniadeberga.diba.cat, registrar-vos si no ho heu fet abans (nom i cognoms i un correu electrònic), iniciar la  sessió i escollir una de les propostes. Recordeu que tots aquells que pugueu necessitar ajuda per votar, podeu anar a les oficines de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 17.09.2022 | 17:40