Pressupostos participatius: Resultat de la votació

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

Ja han sortit publicats a la plataforma digital http://https://participa311-santaeugeniadeberga.diba.cat els resultats de les votacions de les propostes de pressupostos participatius.

La proposta amb més suports ha estat Zona bulder (escalada) i rocòdrom d’escalada municipal. Per tant, aquesta serà la proposta que s'haurà de dur a terme durant l'any 2023.

Volem aprofitar per agrair i felicitar a tots aquells que han participat en aquesta iniciativa, així com animar-los a continuar prenent part en les decisions col·lectives per fer del nostre, un poble millor. Val a dir que les propostes que no han resultat escollides són igualment dignes de ser tingudes en compte.

Si bé no hi ha hagut massa participació, valorem positivament la iniciativa i continuarem treballant per millorar-la i per sumar-hi més participants. Considerem que els processos participatius són un dels puntals fonamentals de l'acció pública municipal, ja que són un instrument molt valuós no només per fer sentir la veu dels nostres veïns sinó per dur-la a terme. 

Decidim entre tots quin poble volem!

Darrera actualització: 13.11.2022 | 20:40