Programa de suport per a l'obertura, reforma i millora d'establiments

Dimarts, 7 de maig de 2024

Convocatòria oberta pel Programa de suport per a l'obertura, reforma i millora dels establiments, incloses les parades dels mercats municipals. També de suport a l'optimització de l'ús de l'aigua als establiments comercials, de serveis i a les parades de mercats municipals. És una convocatòria d'ajuts de Comerç i Artesania de la Generalitat.

Programa amb l'objectiu de:

  • Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l'atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d'establiments amb un grau d'antiguitat.
  • Dinamitzar i modernitzar els mercats municipals sedentaris, mitjançant el suport a l’obertura de parades tancades, i la reforma de parades amb un grau d’antiguitat.
  • Donar suport als mercats de venda no sedentària, amb l’objectiu de millorar-ne la seva competitivitat, modernitzar-los i millorar-ne la imatge. I donar suport a la compra de balances.
  • Donar suport a l’adequació dels establiments de comerç al detall, de serveis i a les parades de mercats municipals, a les noves normatives que persegueixen optimitzar l’ús de l’aigua en l’actual escenari d’emergència per sequera.

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos comença a les 9:00 hores del dia 8 de maig de 2024 i fins a l’exhauriment del pressupost amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2024.

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per a més informació: https://ccam.gencat.cat/ca/tramits/per_temes/Programa-de-suport-per-a-lobertura-reforma-i-millora-destabliments-incloses-les-parades-dels-mercats-municipals.-Tambe-de-suport-a-loptimitzacio-de-lus-de-laigua-als-establiments-comercials-de-serveis-i-a-les-parades-de-mercats-municipals.?category=&temesNom=Comer%C3%A7%20i%20consum&moda=2

Darrera actualització: 13.05.2024 | 13:15