Projecte de millora integral del polígon industrial

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 00:00

El passat mes de gener d’enguany es va signar, des de l’Ajuntament, un contracte de redacció i direcció d’obra del projecte de millora integral del polígon industrial del nostre municipi.

Aquest projecte té 3 objectius principals, dirigits a millorar substancialment l’estat general del propi polígon i la seva relació amb la zona residencial:

  1. Millora general del polígon: estat de la pavimentació, dels serveis, de l’aparcament i el trànsit del polígon, entre d’altres.
  2. Finalització del PAU El Bolló: instal·lació d’enllumenat públic i finalització del vial que actualment no té sortida.
  3. Disminució dels impactes ambientals a la zona residencial: millora de la barrera vegetal i dels impactes derivats del trànsit de vehicles pesats per la zona residencial.

Actualment el projecte es troba en una fase d’anàlisi del polígon, pel que durant les properes setmanes és possible que hi hagi tècnics per la zona fent estudis tècnics, com estudis geotècnics o de mobilitat.

El termini de redacció del projecte és d’uns 12 mesos pel que l’execució es portaria a terme, si no falla res, a mitjans de l’any 2023. Aquests terminis són susceptibles de variar.

L’empresa que va guanyar el concurs públic és l’estudi d’arquitectes i enginyers Colomer-Rifà. La durada del contracte és de 21 mesos i el cost dels serveis és de 89.661,00€.

Darrera actualització: 07.03.2022 | 10:15