Resultat de la votació del procés participatiu sobre els encontorns de l'església

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 00:00

Ahir a la nit es va tancar la votació  del procés participatiu sobre l’avantprojecte de millora dels encontorns de l’església romànica.

 

Els veïns i veïnes de Santa Eugènia de Berga majors de 16 anys, durant una setmana, han tingut l’oportunitat d’escollir una de les tres propostes d’avantprojecte, elaborades per l’equip d’arquitectes FEUGODOY:

  • La proposta 1 preveia mantenir la Garrafa adossada a l'església, tal com és actualment.
  • La proposta 2 preveia mantenir la Garrafa però separar-la de l'església, de manera que esdevenia un edifici exempt.
  • La proposta 3 preveia eliminar la Garrafa.

Aquestes propostes foren exposades de manera presencial, amb dues xerrades els dies 7 i 10 de juny a la Sala de plens de l’Ajuntament; així com, a través del canal de youtube de l’Ajuntament https://youtu.be/U2Vnv9waksk. També es va poder visitar l'exposició amb imatges de les tres propostes a la Sala de plens, a part dels díptics informatius repartits a totes les llars i les lones informatives a diferents punts de la població. Així com, es podia trobar tota la informació relativa al procés participatiu a la plataforma digital http://participa311-santaeugeniadeberga.diba.cat 

En aquest procés hi han participat 125 persones, de les quals:

  • 10 han donat suport a la proposta 1.
  • 6 han donat suport a la proposta 2.
  • 109 han donat suport a la proposta 3.

Així doncs, la proposta amb més suports ha estat la proposta que preveu eliminar la Garrafa.

Moltes gràcies a tots aquells que han participat, a tothom qui hi ha dit la seva, contribuint d’aquesta manera a aconseguir entre tots una Santa Eugènia millor.

 

Darrera actualització: 20.06.2022 | 09:38