Santa Eugènia diu prou a la LGTBIfòbia.

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 18:35

Avui és el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, la discriminació, l’odi o l’aversió vers les persones lesbianes, gais, transgènere, bisexuals i intersexuals. 

La diversitat afectivo-sexual és part inherent a l’espècie humana. No tolerem actes de discriminació o rebuig cap a persones LGTBI a Santa Eugènia de Berga.

A l'apartat de Destacats d'aquesta web trobareu els telèfosn del Servei d'Atenció integral LGTBI+ . En aquest servei s'atén a les persones que visquin, hagin viscut o estiguin en risc de viure discriminacions o violència per raó de l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere, amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les necessitats de la ciutadania. La informació, l’atenció i l’assessorament s’ofereix en un espai públic i diferenciat, d’accés directe obert a la comunitat, però que garanteix la discreció de l’atenció.  Poden fer ús d'aquest servei totes les persones que visquin a Osona hi hagin viscut o estiguin en risc de viure discriminacions o violència per raó de l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere.

El servei d'atenció integral es troba ubicat a la Plaça 1 d’Octubre – Edifici El Sucre, 2a planta de Vic. L'horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 9 a 18 hores; i els divendres de 9 a 14 hores.

 

 

Darrera actualització: 17.05.2022 | 18:32