Santa Eugènia lliure de violència masclista.

Diumenge, 21 de novembre de 2021 a les 00:00

El passat dijous, dia 18 de novembre, va arrencar la campanya "PROU, SANTA EUGÈNIA LLIURE DE VIOLÈNCIA MASCLISTA", duta a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona, i emmarcada dins la commemoració del dia internacional per l'eliminació de la violència contra les dones.

Així doncs, dijous es va penjar a la façana de l'ajuntament una pancarta amb el lema de la campanya, que hi romandrà durant tota la setmana.

El dissabte, dia 20, es va dur a terme el Taller d'autodefensa feminista a càrrec de l'associació Biterna, el qual va resultar molt profitós, emplaçant-nos organització i participants a repetir l'experiència per poder aprofundir més en els temes tractats.

A partir de dilluns dia 22, es repartiran pels establiments del municipi xapes amb el lema de la campanya i l'edifici del consistori serà il·luminat de color lila.

I per últim, el dijous 25 de novembre, es publicarà el manifest institucional contra la violència masclista i es denunciarà l'existència d'aquesta violència estructural que cada dia causa víctimes a la nostra societat.

Darrera actualització: 22.11.2021 | 18:17