Servei de manteniment de parcs, jardins i zones verdes.

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 00:00

Aquest mes de gener, l’Ajuntament després d'un procés de concurs públic, va signar un contracte de manteniment de parcs, jardins i zones verdes amb l’empresa TAC Osona

.
 
Amb aquest servei podrem dur un millor seguiment i manteniment dels parcs i jardins del nostre municipi, per tal que tots en puguem gaudir durant tot l’any. També es durà terme la poda de l’arbrat, que es farà amb tècniques menys agressives pels arbres i més sostenibles.
Per una millor i més eficient gestió de totes les zones verdes s’han establert tres categories (prioritat alta, mitja i baixa), de manera que de les zones més prioritàries se’n farà un manteniment més continuat. El cementiri, malgrat que es troba apartat del nucli urbà, està inclòs al servei i s'ha catalogat com espai de prioritat alta.
El contracte també inclou el subministrament de deu arbres a l’any, la implantació de parterres de planta arbustiva i perenne, la instal·lació de dues jardineres amb flor de temporada i la substitució o nova instal·lació de tanques.
La durada del contracte és de 2 anys i el preu ascendeix a 51.749,28€/any.
Darrera actualització: 20.03.2022 | 18:23