Torna la cantata escolar "Cantem junts"

Dilluns, 17 d'abril de 2023 a les 00:00

El proper divendres, 21 d'abril, a partir de dos quarts de set de la tarda a la zona esportiva de Calldetenes, torna la Cantata escolar d'Osona.

  

Un total de 728 alumnes de primària d'escoles d'Osona participaran en la cantata Cantem Junts. El projecte reneix després de la pandèmia, tot i que des de l'organització avancen que la d'aquest 2023 serà l'última edició. El Cantem Junts d'enguany porta per títol Junts, el somni és més gran i se centrarà en el circ com a disciplina principal. De fet, es tracta de l'espectacle que s'havia de presentar el 2020, quan la pandèmia va obligar a ajornar la cantata.

Sis escoles d'Osona participen en l'espectacle d'enguany:  l'Escola Jacint Verdaguer de Santa Eugènia de Berga, El Roser i l'Escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta, l'Escola Sant Marc de Calldetenes, l'Escola Mossèn Cinto de Folgueroles,i l'Escola de Vilanova de Sau.

Les cançons que inclou el musical seràn Escriruem de Miki Nuñez, Mr Xips del grup infantil El Ruc català, Alegria de Cirque du soleil, Quan tot s'enlaira de Txarango, El circ de Toni Giménez, We aret he world de Michael Jackson, i Millions dreams i This is me del film The greatest Showman.

El cor d'infants, dirigit per la directora artística del projecte, Buia Reixach, estarà acompanyat per Guillem Soler al piano, Pep Solà a la bateria i Franco Molinari al contrabaix. D'altra banda, el clown Josep Cañete animarà l'acte amb una exhibició de circ amb corda i teles i altres detalls que el públic descobrirà in situ.

Darrera actualització: 16.04.2023 | 23:13