Recollida de voluminosos

Recollida d'andròmines

És un servei de recollida de trastos i andròmines que, per les seves dimensions, les veïnes i veïns del municipi no poden portar a la deixalleria per falta de mitjans de transport.

És un servei destinat només als particulars. Per tant, no en poden fer ús ni comerços, ni negocis ni industrials o grans productors.

L’horari del servei és de cada dilluns (excepte que sigui festiu), a partir de les 8 del matí.

Si volen utilitzar aquest servei, cal que truquin a les oficines municipals 938855803 o fer la petició des d’internet a través de la pàgina www.santaeugenia.cat.

El servei de recollida no inclou el desplaçament de baixar o recollir les andròmines dels habitatges.

Es recolliran un màxim de 5 voluminosos per habitatge.

S'han de deixar a la porta de l'habitatge al carrer  abans de les 8 del matí (no s'entra a dins la propietat)

Els voluminosos que no s'haguessin comunicat en el moment de la reserva NO seran recollits; igualment es farà amb aquells residus considerats "no voluminosos"..

A la recollida d’andròmines podem llençar: sofàs, palets, portes sense vidre, mobles i mobles de jardí, matalassos, somiers i electrodomèstics grans.

NO es conideraran VOLUMINOSOS: fibrociment, uralita, fibre de vidre; vidre pla i finestres; miralls; torratxes; dipòsits de gasoil o altres combustibles; pinutres; pneumàtics; roba; runa i marbres; bombetes i fluoresents; llibres; medicaments; restes vegetals i altres...

Persones destinatàries:

Qualsevol persona resident al municipi.


Cost per l'usuari:

Gratuït.


És un servei obligatori:

No
Darrera actualització: 22.03.2024 | 11:35