Consell d’Infants de Santa Eugènia de Berga

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest mes d’octubre ha tornat a arrencar el Consell d’infants de Santa Eugènia de Berga.

Amb les eleccions dels consellers/res que representaran els infants de quart curs de primària i amb la celebració de la primera sessió constitutiva a la Sala de Plens de l’Ajuntament, on el consistori representat per l’Alcalde i la regidora de participació, ha donat la benvinguda a les noves conselleres i consellers, i els ha fet l’encàrrec corresponent a aquest curs 2021-2022 que serà el de treballar el projecte dels camins escolars.

Aquest encàrrec fou consensuat en la sessió de cloenda del mes de juny, amb les conselleres i consellers. En aquella, sessió ens van exposar i fer entrega de tota la tasca duta a terme durant el curs,  com va ser escollir un nom per la revista municipal, elaborar i dissenyar un logotip per la revista i per últim, l’elaboració d’un vídeo de promoció de la revista que podeu veure al següent enllaç: Vídeo promocional de l'Infosanta!

En aquest vídeo, els consellers i conselleres ens animen a llegir i participar de l’Infosanta. Per altra banda, i per part de l’Ajuntament en agraïment per la tasca i l’esforç, tenint en compte les dificultats derivades de la pandèmia de la Covid19, se’ls va fer entrega d’una carpeta i bossa amb el logotip que ells mateixos van dissenyar el curs anterior.

 

Darrera actualització: 21.10.2021 | 10:57