Llista de difusió de WhatsApp

Dimecres, 24 d’abril de 2024

Llista de difusió de WhatsApp

Què és?

La llista de difusió de WhatsApp és un canal de comunicació unidireccional entre l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga i els habitants del municipi que busca poder arribar al major nombre possible de veïnes i veïns, amb agilitat i rapidesa, i de manera gratuïta.

Al ser una llista de difusió, significa que qualsevol persona que estigui donada d’alta a la llista rebrà els avisos, informació d’interès i notícies que l’Ajuntament comparteixi a través del canal, però ningú que hi estigui donat d’alta podrà veure ni obtenir el vostre telèfon.

El número de telèfon habilitat per al servei de Whatsapp no es pot utilitzar com una de les vies de contacte amb l’Ajuntament. Per tal de contactar s'haurà de fer a través dels canals habituals (web, telèfon, correu electrònic,
instància, App de l'ajuntament, etc.).

Com pots donar-te d'alta i de baixa?

- Per donar-se d’alta cal accedir al següent enllaç:

bit.ly/2yocRH9

- Cal guardar com a contacte el telèfon 938855803

- Rebreu un missatge de benvinguda al canal de difusió

- Cal contestar a la pregunta: “Ens dones permís per a guardar el teu número i enviar-te missatges amb informació d’interès general sobre el nostre municipi?”

- Un cop enviada l’autorització, rebreu un missatge on se us demanarà el vostre nom i cognoms per afegir-vos a la llista.

- Els usuaris es podran donar de baixa en qualsevol moment, enviant la paraula BAIXA en un missatge de whatsapp en aquell mateix telèfon

Política de protecció de dades

El responsable de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga, amb CIF P0824600A i domicili a la Plaça Major, número 1, 08507 - Santa Eugènia de Berga, us sol·licita el vostre consentiment per tractar de forma legitima les vostres dades amb la finalitat de rebre comunicacions del vostre interès emeses per l'Ajuntament mitjançant una llista de difusió de Whatsapp, des del número 93 885 58 03

L'enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l'usuari implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que regeix el servei de Whatsapp Municipal. El tractament de dades queda legitimat per obligació legal i el consentiment de les persones interessades.

L'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. Les dades es comunicaran a les unitats de l' Ajuntament competents en la matèria relacionada amb la comunicació realitzada i no podran ser cedides a tercers excepte en els supòsits previstos en la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

Podeu dirigir-vos per escrit o bé des de al seu electrònica de l'Ajuntament per poder exercir els vostres drets.

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a https://www.santaeugenia.cat/altres-continguts/proteccio-de-dades/

Privacitat a WhatsApp:

  • WhatsApp és una de les empreses de Facebook i treballa i comparteix informació amb altres empreses del grup.
  • Requisits d'edat. Per poder utilitzar WhatsApp és necessari tenir almenys 16 anys d'edat.
  • WhatsApp recopila, utilitza i comparteix la informació segons es descriu a continuació, basant-se en aquests interessos legítims:
    • Crear, proporcionar, donar suport i mantenir funcions i serveis innovadors que permetin a les persones menors d'edat expressar-se, comunicar-se, descobrir contingut, interactuar amb informació i empreses rellevants segons els seus interessos, fomentar el suport comunitari i utilitzar eines i funcions que promoguin el seu benestar.

Consulteu la informació detallada als següents enllaços:

Darrera actualització: 30.04.2024 | 14:01